World of Tanks eSport Team

[WoT] Herní aktualizace 9.6

10.02.2015 23:47
World of Tanks: Herní aktualizace 9.6
 

Vyvážení vozidel

S touto aktualizací se většina stíhačů tanků a lehkých tanků dočká podstatných úprav svých parametrů. Díky změnám budou stíhače tanků více závislé na týmu a lehké tanky budou mít na bojišti větší význam.

Pro více informací si prosím přečtěte speciální článek
 

Rekvalifikace člena posádky

Tato nová funkce umožní změnit roli kteréhokoli tankisty ve Vašich službách a znovu ho zařadit do služby. Už žádní lenoši v kasárnách nebo nevyužitá zkušená posádka!

Pro více informací si prosím přečtěte speciální článek
 

Dvě nová prémiová vozidla

Aktualizace přinese dvě nová prémiová vozidla, japonský střední tank VIII. úrovně STA-2 a francouzský střední tank VIII. úrovně AMX CDC. Konečně se dva prémiovými vozidly nedostatečně zastoupené národy dočkají svých nových vydělávačů kreditů, vhodných i jako výcviková platforma pro posádky tohoto národa!

Pro více informací si prosím přečtěte  speciální článek 

 

Dvě nové budovy a zálohy v módu Opevnění

S aktualizací 9.6 se herní režim Opevnění rozroste o dvě nové budovy, každou z nich schopnou vyprodukovat svou bitevní zálohu. Použijte v bitvě zničující Nálet nebo Dělostřelecký úder a srazte protivníka na kolena!

Pro více informací si prosím přečtěte speciální článek
 

Opravy a vylepšení

Aktualizace také přinese řadu oprav a přídavků, které by měly zlepšit výkon hry a grafiku, stejně jako opravit některé chyby a herní mechaniku.

 

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode