World of Tanks eSport Team

[ESL] První turnaje na ESL Play

08.02.2015 04:10
Novinky na naší sekci - Přesun na ESL Play!
Po chvilkové přestávce jsme zpět a hned vám v této novince rychle vysvětlíme, co se plánuje a co si pro vás připravujeme! Hlavním tématem bude přesun na stránky ESL Play! Dle našich plánů by přesun mohl začít ihned na začátku února.

 Co je to ESL Play? 


ESL Play (https://play.eslgaming.com) je především zbrusu nový web, který byl a stále je vyvíjen jako náhrada za web současný, který je - řekněme si to narovinu - již zastaralý a pro spoustu našich uživatelů i nepřehledný. 

Především tyto dva největší nedostatky nové stránky řeší a pro hráče jsou daleko přehlednější. Nový vzhled a jiná URL ovšem není to jediné, další změnou je sjednocení jednotlivých her pod jednu stránku, kde najdete všechen obsah týkající se dané hry.
Pro World of Tanks vypadá odkaz takto:
https://play.eslgaming.com/worldoftanks/europe

Na rozdíl od našich starých stránek, kde pokud jste hráli na CZSK i EU sekci pravidelně turnaje, museli jste "přecvakávat" mezi jednotlivými portály - na ESL Play naleznete pod jedním odkazem vše, co se týká World of Tanks na ESL - jak turnaje EU sekce tak i ty naše.

Mezi další obrovské výhody nového webu patří samotné hraní turnajů, které je díky možnostem nového webu daleko snadnější a budete mít například vždy na očích, kdo je váš soupeř a také budete mít snadný přístup k detailům jednotlivých zápasů a samotnému turnaji.

Jedinou dočasnou nevýhodou je absence možnosti výběru jazyku stránky a novinek v češtině / slovenčině. V momentální chvíli Na vývoji částí webu pro jednotlivé národnostní sekce ale vývojářský tým usilovně pracuje a věříme, že se tato jediná nevýhoda nového webu brzy odstraní.

Pokud jste se s novým webem ESL Play ještě nesetkali, doporučujeme si přečíst povedeného obrázkového "Průvodce: ESL" na stránkách World of Tanks. I když je tento průvodce zaměřen především na úplně nové hráče a týmy, dá vám jasnou představu o tom, jak lehce se dá na nových stránkách ESL Play orientovat.

Je spousta věcí a maličkostí, které by se o novém webu daly ještě napsat. Chceme ovšem tuto novinku zbytečně nezahlcovat informacemi týkajících se jen všech detailů nového webu. Můžete ovšem čekat další informativní novinky a také pro vás připravujeme Community meeting.

 *AKTUALIZACE* Community meeting 


Pokud se budete chtít o ESL Play dozvědět více, máte jakékoliv otázky, budete mít možnost se s námi setkat na našem TeamSpeak serveru, kde se vám pokusíme s našimi adminy nový web představit, vysvětlit plusy a mínusy nového webu a zodpovědět vaše otázky.

Předběžné datum tohoto community meetingu je sobota 31.1.2015. Přesný datum a čas vám sdělíme v některé z následujícíh novinek již velice brzy! Mezitím na nás můžete vymýšlet ty nejzáludnější dotazy a nebo se zde v komentářích vyjádřit, ve kterých hodinách by se vám tento community meeting nejvíce hodil.

*AKTUALIZACE* Community meeting proběhne 31.1. v 16:00

 "Rozlučkový turnaj" 


Ještě před tím, než se přesuneme na nový web bychom pro vás také chtěli připravit na starém webu rozlučkový turnaj s pořádnými odměnami - nejpravděpodoněji turnaj typu 7on7 nebo 3on3. Sledujte tedy novinky v příštích pár dnech ať vám nic neunikne!

 

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode