World of Tanks eSport Team

Konec žádostí o zlaté do World of Tanks

30.05.2015 04:41
Konec žádostí o zlaté do World of Tanks
Jste již znaveni nekonečným posíláním žádostí o zlaté, kopírováním WG ID a čekáním na odpovědi? Tak s tím je konec, přichází nový automatický systém! Jediné, co od teď budete muset udělat je u zápasů vždy nastavit sestavu hráčů, kteří zápas odehráli, zbytek můžete nechat na nás a jen počkat, než vám zlaté dorazí na účet!
Zde na ESL se vždy snažíme ulehčovat hráčům práci, zvyšovat komfort a hlavně se snažíme vylepšovat funkce, které jsou zbytečně časově náročné - odstranění nutnosti žádat o zlaté skrze support tickety je přesně touto situací!

Nejen, že tato novinka ušetří čas a nervy vám, ale ušetří to spoustu času i našim adminům, kteří ho budou moci vynaložit k řešení důležitějších problémů a vylepšování naší sekce!

  Jak tedy teď dostanu goldy?

Od teď je velice důležité aby na konci každého zápasu nastavil kapitán sestavu týmu - tzv. "lineup". Pokud váš tým line-up nenastaví, nemohou vám být vyplaceny žádné zlaté a ztrácíte na ně nárok!
Toto platí pro každý World of Tanks turnaj a pro každý týmový formát! A u 1on1 turnajů je tato novinka ještě lepší, protože tam je automatické vše, není u nich tedy potřeba žádná interakce z vaší strany!


Jak vidíte, tato cesta je daleko lehčí a daleko rychlejší, než hledání WG ID jednotlivých hráčů, doufání, že v nich neuděláte překlep, posílání ticketů, čekání na odpověď - zde stačí jen zaškrtnout, kdo z vašeho týmu v daném zápasu hrál!


Další podrobnosti můžete najít ZDE.

  Otázky a odpovědi

Aby proběhl přechod na tuto novinku co nejlépe, zde je pár základních informací, kterých byste se měli držet:

Jak zvolím, kdo z našeho týmu dostane zlaté?
Za každý zápas, který s týmem odehrajete, musíte přidat tzv. "line-up" - sestavu hráčů, kteří tento zápas odehráli. Každý hráč, který se v line-up objeví, obdrží zlaté. Berte na vědomí, že pokud nezvolíte žádnou line-up, váš tým nemůže dostat žádné goldy.

Jak přidám hráče do line-up?
Line-up můžete přidat na stránce zápasu ihned po zadání výsledků a můžete jí také změnit do 15 minut po uzavření zápasu. 

Mohu do line-up dát hráče, kteří se zápasu nezúčastnili?
Ne. Pouze hráči, kteří se zúčastní zápasu mohou obdržet zlaté. Na druhou stránku - pokud nechcete aby nějaký hráč z vašeho týmu obdržetl zlaté, do line-up ho dávat nemusíte.

Může každý hráč z našeho týmu dostat jinou částku zlatých?
Ne, zlaté budou rozděleny vždy rovnoměrně mezi všechny hráče z vašho týmu, kteří se v turnaji objevili v line-up nezávisle na tom, kolik odehráli zápasů.

Jak dlouho bude trvat než mi goldy dorazí na účet?
Vždy se snažíme, aby goldy byly na vašich účtech co nejdříve!

Občas se ale může objevit nějaký nečekaný problém, který z naší strany nebude ani ihned zpozorovatelný. Je tedy nutné, abyste vytvořili support ticket, pokud k vám zlaté nedorazí do 4 týdnů od ukončení turnaje

Kolik hráčů může goldy obdržet?
  • Pro 3on3 turnaje - Minimální počet hráčů, kteří mohou obdržet zlaté je 3 a maximální 5
  • Pro 7on7 - minimální počet hráčů, kteří mohou obdržet zlaté je 7, maximální počet hráčů není omezen .

 

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode